Játszóház

Játszóházi szolgáltatásaink:

  • időszakos gyermekfelügyelet

Tágas játszószobánkban az életkori sajátosságoknak megfelelő játékokkal, kellemes, kulturált, családias környezetben várjuk a 3 év alatti gyermekeket.

  • gyermekzsúr

Levesszük a feladatot az édesanyák válláról! Vállaljuk hétvégi születésnapi zsúrok megszervezését. Ilyenkor a játszóházi szobánkat és udvarunkat az ünnepeltnek és vendégeinek adjuk át, igény esetén süteményt, italokat, illetve tortát is biztosítunk. A gyermekzsúrt arcfestéssel vagy csillámtetoválással és játékos feladatokkal színesítjük. A helyiségek ellátás nélkül is bérelhetők.

  • babahotel

Babahotel szolgáltatásunkkal segítséget nyújtunk a szülőknek hétvégi, esti, éjszakai programjuk idejére. Játszóházi szobánkban elhelyezünk egy kényelmes, kihúzható kanapét, hogy komfortos pihenést nyújtsunk éjszakai kis szállóvendégeinknek. A családias berendezés és a játszóház saját otthonunkban történő működtetése biztosítja a szülőket, hogy gyermekük jó helyen van.

  • havi kézműves foglalkozás

Havonta egyszer, hétvégén kézműves foglalkozást tartunk, amellyel az aktuális ünnepkörökhöz kapcsolódóan szeretnénk a családok ünnepi készülődését segíteni. Itt a gyermekek testvéreikkel és szüleikkel együtt alkothatnak, közös élményeiket gyarapíthatják. Az alapanyagokat és a technikát tőlünk kapják, a munka menetében segítséget kapnak, ezzel elősegítjük, hogy sikerélménnyel térjenek haza. Az évszakokhoz igazodva, akár a szabadban is tarthatjuk foglalkozásainkat.

  • szakkönyvkölcsönzés szülőknek
  • játékkölcsönzés hétvégére

Szakértői szolgáltatásaink:

  • védőnő

Havonta két alkalommal védőnő áll a szülők rendelkezésére, hogy megválaszolja felmerülő kérdéseiket.

  • dietetikus

A kisgyermekek körében is egyre nagyobb az ételallergiások aránya, ezért az egészség megőrzése érdekében mindenkinek fontos az élelmiszerek gondos megválasztása, a helyes étrend kialakítása. A szülők térítés ellenében, előzetes bejelentkezéssel, havonta két alkalommal tudják igénybe venni a meghívott dietetikus szolgáltatásait.

  • babamasszázs

Az édesanyák szakképzett védőnő vezetésével megtanulhatják és begyakorolhatják azokat az alapvető fogásokat, amelyeket otthon is biztonsággal tudnak alkalmazni majd gyermekükön. A szolgáltatást térítés ellenében vehetik igénybe a szülők.